WIE WERKEN ER IN STOTTERCENTRUM ROTTERDAM?

Lesley Bosschaart, logopedist-stottertherapeut/praktijkhouder
Lesley is sinds juli 2011 werkzaam als logopedist in Stottercentrum Rotterdam. Lesley heeft in juli 2012 de ‘European Clinical Specialization in Fluency Disorders’ (ECSF), de Europese opleiding tot logopedist-stottertherapeut behaald en met succes afgerond. Na afronding van de ECSF is Lesley verder gegaan met de Nederlandse variant, de NVST-opleiding. Hij is praktijkhouder van Stottercentrum Rotterdam.
Ook werkt Lesley als docent aan de HBO-opleiding Logopedie van de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heeft hij tot 2021 cursussen gegeven aan Nederlandse collega-logopedisten gericht op de behandeling van (jonge) stotterende kinderen (Restart-DCM, Mini-KIDS en Schul-KIDS).

Lesley Bosschaart werkt op woensdag en donderdag in Stottercentrum Rotterdam. Hij is telefonisch bereikbaar op 010-2096196 en direct via e-mail: lesleybosschaart@stottercentrumrotterdam.nl.

Nathalie van der Ploeg, logopedist-stottertherapeut
Nathalie is in 2007 aan de Hogeschool Rotterdam afgestudeerd als logopedist. In 2014 heeft zij de Europese opleiding tot logopedist-stottertherapeut, de ‘European Clinical Specialization in Fluency Disorders’ (ECSF) behaald en met succes afgerond. Nathalie is sinds 2017 werkzaam in Stottercentrum Rotterdam.
Nathalie is tot november 2020 secretaris geweest binnen het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST). Zij werkt ook drie dagen in een andere logopediepraktijk.

Nathalie werkt op maandag en woensdag in Stottercentrum Rotterdam. Zij is telefonisch bereikbaar op 010-2096196 en direct via e-mail: nvanderploeg@stottercentrumrotterdam.nl.

Karlijn Pols-Barone, logopedist-stottertherapeut
Karlijn is sinds juli 2014 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Vervolgens heeft zij meerdere jaren als allround logopedist gewerkt en verschillende cursussen gevolgd omtrent o.a. vloeiendheidsstoornissen. In september 2021 is zij gestart met de ‘European Clinical Specialization in Fluency Disorders’ (ECSF) en heeft zij deze in juni 2022 succesvol afgerond. Sinds september 2022 werkt Karlijn bij Stottercentrum Rotterdam. Daarnaast werkt zij nog drie dagen in een andere logopediepraktijk.

Karlijn werkt op donderdag in Stottercentrum Rotterdam. Zij is bereikbaar via e-mail: k.pols@stottercentrumrotterdam.nl.

Lesley Bosschaart

Nathalie van der Ploeg

Karlijn Pols-Barone