WIE WERKEN ER IN STOTTERCENTRUM ROTTERDAM?

Lesley Bosschaart, logopedist-stottertherapeut
Lesley is sinds juli 2011 werkzaam als logopedist in Stottercentrum Rotterdam. Lesley heeft in juli 2012 de ‘European Clinical Specialization in Fluency Disorders’ (ECSF), de Europese opleiding tot logopedist-stottertherapeut behaald en met succes afgerond. Na afronding van de ECSF is Lesley verder gegaan met de Nederlandse variant, de NVST-opleiding. Hij is praktijkhouder van Stottercentrum Rotterdam.
Ook werkt Lesley als docent aan de HBO-opleiding Logopedie van de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heeft hij tot 2021 cursussen gegeven aan Nederlandse collega-logopedisten gericht op de behandeling van (jonge) stotterende kinderen (Restart-DCM, Mini-KIDS en Schul-KIDS).

Lesley Bosschaart werkt op woensdag en donderdag in Stottercentrum Rotterdam. Hij is telefonisch bereikbaar op 010-2096196 en direct via e-mail: lesleybosschaart@stottercentrumrotterdam.nl.

Nicole Roukema, logopedist-stottertherapeut (online afspraken)
Nicole is sinds juli 2015 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Zij heeft haar afstudeerstage uitgevoerd bij Stottercentrum Rotterdam en werkt vanaf augustus 2015 in Stottercentrum Rotterdam. Zij is medepraktijkhoudster van Stottercentrum Rotterdam. Nicole heeft in augustus 2017 de ‘European Clinical Specialization in Fluency Disorders’ (ECSF), de Europese opleiding tot logopedist-stottertherapeut behaald en met succes afgerond.

Nicole Roukema werkt op maandag en donderdag in Stottercentrum Rotterdam. Zij is bereikbaar via e-mail: nroukema@stottercentrumrotterdam.nl.

Nathalie van der Ploeg, logopedist-stottertherapeut
Nathalie is in 2007 aan de Hogeschool Rotterdam afgestudeerd als logopedist. In 2014 heeft zij de Europese opleiding tot logopedist-stottertherapeut, de ‘European Clinical Specialization in Fluency Disorders’ (ECSF) behaald en met succes afgerond. Nathalie is sinds 2017 werkzaam in Stottercentrum Rotterdam.
Nathalie is tot november 2020 secretaris geweest binnen het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST). Zij werkt ook drie dagen in een andere logopediepraktijk.

Nathalie werkt op maandag en woensdag in Stottercentrum Rotterdam. Zij is telefonisch bereikbaar op 010-2096196 en direct via e-mail: nvanderploeg@stottercentrumrotterdam.nl.

Marieke Dwarkasing-Mooi, logopedist-stottertherapeut
Marieke is sinds juli 2019 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam nadat zij haar afstudeerstage heeft gelopen bij Stottercentrum Rotterdam. In 2021 heeft zij de Europese opleiding tot logopedist-stottertherapeut, de ‘European Clinical Specialization in Fluency Disorders’ (ECSF) behaald en met succes afgerond. Marieke is sinds 2019 werkzaam in Stottercentrum Rotterdam. Naast haar werk voor Stottercentrum Rotterdam is Marieke lid van de werkgroep Communicatie van Het StotterFonds.

Marieke werkt op maandag en dinsdag in Stottercentrum Rotterdam. Zij is telefonisch bereikbaar op 010-2096196 en direct via e-mail: mariekemooi@stottercentrumrotterdam.nl.

Lesley Bosschaart

Nicole Roukema

Nathalie van der Ploeg

Marieke Dwarkasing-Mooi