DE PRAKTIJK
Stottercentrum Rotterdam is maandag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar. Op dinsdag en vrijdag is de praktijk gesloten. U kunt ook contact opnemen via onze algemene e-mail. Wanneer wij bezig zijn met therapie geven, nemen wij niet altijd de telefoon op. Spreek dan alstublieft een boodschap in, zodat wij u kunnen terugbellen.

Telefonisch spreekuur:

  • Maandag 12.00-13.00 uur
  • Woensdag 12.00-13.00 uur
  • Donderdag 12.00-13.00 uur

Adres en contactgegevens:

Adres : Provenierssingel 1-M, 3033 ED Rotterdam
Telefoon : 010-2096196
Algemene e-mail : info@stottercentrumrotterdam.nl


Openingstijden:

Maandag: 09.00-18.00 uur
Woensdag: 08.00-19.00 uur
Donderdag: 08.00-19.00 uur

Waar kunt u aanbellen?
U kunt aanbellen op het video intercom-systeem helemaal aan de linkerkant met de naam ‘Stottercentrum Rotterdam’.
deurbel
Parkeren & routebeschrijving
Stottercentrum Rotterdam ligt achter Rotterdam Centraal Station (Blijdorpzijde, Rotterdam-Noord). Wij zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer (trein, bus, metro, tram) en auto. Voor informatie over het openbaar vervoer, bezoek: www.9292.nl. Parkeerstation P&R Proveniersplein van Qpark ligt op loopafstand (350 meter) van de praktijk en voor de betaling hiervan is een pinpas nodig: voor meer informatie bezoekt u www.qpark.nl.
Klikt u hier voor een routebeschrijving wanneer u loopt van Rotterdam Centraal Station naar Stottercentrum Rotterdam op Provenierssingel 1M.
Aan de voorzijde van de praktijk, aan de Provenierssingel, zijn enkele parkeerplekken. Voor parkeren in Rotterdam-Noord moet u gebruik maken van 06 parkeren of kentekenparkeren.

Waar vindt u de dichtsbijzijnde parkeerautomaat om te kentekenparkeren?
De dichtsbijzijnde parkeerautomaat vindt u bij Café Boon (Proveniersstraat 33 in de looprichting van de Schiekade). Hieronder ziet u een plattegrond met de aangegeven zwarte pijl de locatie van Stottercentrum Rotterdam en met de aangegeven groene pijl de dichtsbijzijnde parkeerautomaat.

plattegrond

pand

Routebeschrijving

Stottercentrum Rotterdam ligt achter het Centraal Station Rotterdam (Blijdorpzijde). Wij zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer (trein, bus, metro) en auto. Parkeerstation P&R Proveniersplein van Qpark ligt achter de praktijk: www.qpark.nl. Aan de voorzijde van de praktijk, aan het Proveniersplein zijn enkele parkeerplekken. Voor informatie over het openbaar vervoer: www.9292ov.nl